About

DJX Jeans is in 1999 opgericht door Kees Kluijfhout en inmiddels is het samen met MSKVCK jeans uitgegroeid tot een internationale jeans company welke in diverse Europese landen opereert. M-Trizz voert de volgende merken: MSKVCK en DJX Basics. Deze merken bedienen elk hun eigen segment. MSKVCK jeans, is in juli 2009 geïntroduceerd op de Europese markt en richt zich voornamelijk op het midden segment in de markt. In 4 jaar tijd is MSKVCK uitgegroeid tot een origineel en sterk jeans label tegen zeer aantrekkelijke prijzen met een A-label uitstraling. DJX Basics is gepositioneerd in het lagere prijssegment en gericht op mannen.

Continuïteit en kwaliteit evenals een perfecte pasvorm zijn voor ons van het grootste belang en ontwikkelt vanuit een sterk en vertrouwt concept. Door een jarenlange samenwerking met vooraanstaande fabrikanten, stofleveranciers en wasserijen die allen de laatste technieken in de markt volgen, zijn wij in staat een uitstekend eindproduct te leveren.

M-Trizz is meer dan alleen een leverancier van jeans. Samen met haar klanten heeft M-Trizz een totaalconcept ontwikkeld om ervoor te zorgen dat een retailer zo scherp mogelijk op de markt bezig kan zijn. Deze totaaloplossing is erop gericht dat de klant een zo hoog mogelijke rentabiliteit kan halen met de merken van M-Trizz. Het brengen van netto winst heeft M-Trizz hoog in haar vaandel staan. Wij leveren alle jeans NEVER OUT OF STOCK.

Vul hier het formulier in en plaats een bestelling